Advocaat in het strafrecht in Kortrijk

✔ Bemiddeling en advies

✔ Bedreven in tal van domeinen

✔ Transparantie gaat voorop

Als u op zoek bent naar een advocaat die gespecialiseerd is in strafrecht in de buurt van Kortrijk, bent u op de juiste plek beland. Wij bij Advantius Advocaten bieden u een uitgebreide service aan. Van advies, over bemiddeling tot bijstand tijdens uw rechtszaak. U kunt bij ons een menselijke aanpak verwachten. We communiceren altijd heel open en eerlijk en zorgen ervoor dat u steeds volledig begrijpt hoe uw proces juist in elkaar zit.

Advantius team foto

Heeft u vragen over onze diensten?

Rechter bureau Advantius

Wat doen we als advocaat met kennis van strafrecht, actief in Kortrijk?

Wij zijn er voor u als advocaat gespecialiseerd in het strafrecht voor algemene bijstand in Kortrijk en omstreken. Als u een verdachte of slachtoffer bent van een misdrijf, kunt u bij ons terecht. Wij verlenen bijstand tijdens een verhoor, een stafuitvoering of bij het bekomen van een schadevergoeding. Bij ons vindt u een advocaat met veel kennis van het strafrecht en het sociaal strafrecht in Kortrijk. Maar daarnaast staan wij u ook bij als u een advocaat met kennis van aansprakelijkheidsrecht zoekt. Wat het ook is dat u zoekt: bij ons kunt u terecht voor rechtsbijstand. Bekijk bijvoorbeeld onze expertise in socialezekerheidsrecht.

Maak uw afspraak

Voor een advocaat, gespecialiseerd in strafrecht, zoekt u niet verder: wij zijn hét advocatenbureau dat u zoekt. Wij hebben heel wat expertise en ervaring als advocaat in dit soort zaken. Hier leest u meer over ons advocatenkantoor. Aarzel niet om ons te contacteren voor een eerste gesprek. Dan kunnen we kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Zit u nog met vragen? Wij beantwoorden ze graag. Stel ze via info@advantius.be. Of bel ons op het telefoonnummer 056 336 335. Uw advocaat met expertise in het strafrecht staat voor u klaar in Kortrijk!

Advantius

8500 Kortrijk

Beheerstraat 44

ADVANTIUS BV (Mr. Dimitri Vantomme): 


BTW: 0787.602.683

Rekening erelonen: BE74.3632.2300.9407

Derdengelden: BE41.6304.3033.5610

: