Vaak gestelde vragen

Hoe maak ik een afspraak?


Consultaties vinden steeds plaats op afspraak. De gemakkelijkste manier is om online een consultatie te boeken, maar telefonisch gaat uiteraard ook (056 336 335). Wij streven ernaar om mensen steeds binnen de zeven dagen een afspraak te geven.
Kan ik advies over de telefoon krijgen als ik nog geen cliënt ben ?


Neen. Wij moeten eerst een volledig zicht op jouw situatie hebben om een geïnformeerd en kwalitatief advies te kunnen geven. Dat is onmogelijk via de telefoon. Om advies te krijgen, maak je dus een afspraak bij ons op kantoor.


Wanneer wij al op de hoogte zijn van jouw dossier en je hebt een specifieke vraag, dan stel je deze bij voorkeur via e-mail (tenzij het  hoogdringend is). 
Hoeveel kost een advocaat?


Dat lees je op deze pagina.
Wat als ik geen advocaat kan betalen?


Indien je voldoet aan de voorwaarden, kunnen wij jou ook 'gratis' bijstaan in pro deo
Moet ik ook betalen als ik de zaak verlies?


Ja (tenzij je toegelaten werd tot pro deo bijstand).


Het is een advocaat zelfs deontologisch verboden om zijn ereloon uitsluitend te laten afhangen van het resultaat van een zaak. Een cliënt betaalt voor onze bijstand, niet voor een bepaald resultaat. Wij geven uiteraard advies over jouw slaagkansen, maar de uitkomst van een procedure kan geen enkele (eerlijke) advocaat garanderen.
Waarom kreeg ik nog geen antwoord op mijn e-mail, brief, ... ?


Wij streven ernaar om brieven of e-mails zo vlug mogelijk te beantwoorden, zo mogelijk de dag zelf nog en met als streefdoel altijd binnen de week na ontvangst.


Wij krijgen dagelijks een groot aantal briefwisseling te verwerken. Daarom vragen wij om begrip wanneer je niet een onmiddellijk antwoord krijgt. 


Als je binnen de week nog steeds geen antwoord ontvangen hebt, is er mogelijks iets misgelopen. Zend dan gerust opnieuw een e-mail of geef ons een telefoontje.
Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen?


Neem dan gerust contact met ons op.

Advantius

8500 Kortrijk

Beheerstraat 44

ADVANTIUS BV (Mr. Dimitri Vantomme): 


BTW: 0787.602.683

Rekening erelonen: BE74.3632.2300.9407

Derdengelden: BE41.6304.3033.5610

: