Servicegaranties

ServiceAdvantius advocaten biedt haar cliënten de volgende servicegaranties, waarmee wij ons profileren als klantvriendelijk kantoor:1. Blijf steeds op de hoogte. Wat er ook bij ons binnenkomt, wat er ook bij ons vertrekt: de cliënt wordt steeds verwittigd.


Bij ons hoef je nooit te zeggen dat de zaak 'bij de advocaat zit', maar dat je nooit hoort hoe het zit.2. Als er, bijvoorbeeld door inactiviteit van de tegenpartij, een tijdje niets lijkt te gebeuren in jouw dossier, dan mag je natuurlijk wel steeds contact opnemen ter bespreking van eventuele verdere stappen.3. Wij houden al onze prestaties steeds bij, zodat je bij elke factuur steeds gedetailleerd kunt zien wat wij gedaan hebben en hoeveel tijd wij daaraan besteed hebben.4. Bovendien wachten wij geen maanden of jaren alvorens een factuur op te maken: telkens wanneer een werk van enige omvang werd geleverd, doen wij de moeite om een tussentijdse factuur op te maken.


Hiermee houden wij alles voor de cliënt betaalbaar en verzekeren wij dat alles controleerbaar is. 


Wij willen geen twijfel met betrekking tot onze facturen en doen er alles aan om zo transparant mogelijk te zijn!5. Tot slot voorzien wij, tegen een beperkte administratiekost, in de mogelijkheid om onze facturen af te betalen binnen redelijke termijn als het eens moeilijk zou zijn.


Communicatie tussen advocaat en cliënt is voor ons van groot belang en wij stellen ons steeds redelijk op als het gaat over de betaling van onze facturen.
KlantvriendelijkheidAdvantius advocaten wil door de hierboven vermelde servicegaranties aan cliënten een optimaal gemak en tevredenheid bezorgen.


Wij begrijpen dat mensen die beroep doen op een advocaat zich niet steeds in een gemakkelijke of aangename situatie bevinden, en doen daarom ons best om tenminste de samenwerking met de advocaat zo aangenaam als mogelijk te houden.


Bij vragen of opmerkingen, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Advantius

8500 Kortrijk

Beheerstraat 44

ADVANTIUS BV (Mr. Dimitri Vantomme): 


BTW: 0787.602.683

Rekening erelonen: BE74.3632.2300.9407

Derdengelden: BE41.6304.3033.5610

: