Uw advocaat in familierecht in Kortrijk

✔ Bemiddeling en advies

✔ Bedreven in tal van domeinen

✔ Transparantie gaat voorop

Zoekt u een advocaat, gespecialiseerd in familierecht, in de buurt van Kortrijk? We heten u graag welkom bij Advantius Advocaten, waar we advies, bijstand en bemiddeling geven. Dit doen we voor en tijdens uw rechtszaak. We stellen ons altijd menselijk, realistisch en transparant op. Zo helpen we u verder, als advocaat gespecialiseerd in het familierecht, in Kortrijk en omstreken.

Advantius team foto

Heeft u vragen over onze diensten?

Rechter bureau Advantius

Uw advocaat gespecialiseerd in familierecht en meer in Kortrijk

Wij zijn als advocaat gespecialiseerd in verschillende takken van het familierecht en actief in Kortrijk en omstreken. Wij bieden bijstand in zowel de familierechtbank als de jeugdrechtbank, tijdens echtscheidingen en maatregelen die betrekking hebben op de kinderen of bijvoorbeeld uw alimentatie en meer. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht als u een advocaat gespecialiseerd in strafrecht zoekt. Wij hebben bij ons bureau ook een advocaat die in het personenrecht thuis is.

Contacteer ons om uw zaak te bespreken

Contacteer ons kantoor in Kortrijk en vind uw advocaat in het familierecht. Ons bureau staat voor u klaar met heldere taal en duidelijke advies. U mag ons altijd contacteren als u met vragen zit via info@advantius.be of op het nummer: 056 336 335. Bent u bezorgd over de prijs van een advocaat in Kortrijk? Daar hebben we alle begrip voor. Lees alles over onze tarieven. U bent van harte welkom bij Advantius Advocaten!

Advantius

8500 Kortrijk

Beheerstraat 44

ADVANTIUS BV (Mr. Dimitri Vantomme): 


BTW: 0787.602.683

Rekening erelonen: BE74.3632.2300.9407

Derdengelden: BE41.6304.3033.5610

: