Advocaat gespecialiseerd in huurrecht in Kortrijk

✔ Bemiddeling en advies

✔ Bedreven in tal van domeinen

✔ Transparantie gaat voorop

Zoekt u een advocaat die kennis heeft van huurrecht in de ruime regio rond Kortrijk? Bij Advantius Advocaten hebben we een brede expertise in verschillende rechtsdomeinen, waaronder het huurrecht. We bieden u gespecialiseerd advies op maat, verschaffen u op een heldere manier informatie en staan u bij in een bemiddeling of, als het daartoe komt, een rechtszaak.

Advantius team foto

Heeft u vragen over onze diensten?

Rechter bureau Advantius

Wij bieden u een advocaat met kennis van huurrecht in Kortrijk

Als u als huurder een huurgeschil heeft met uw huurbaas, of als huurbaas een huurgeschil met uw huurder, kan dit vaak gevoelig liggen. Om dit niet verder te laten escaleren, bijvoorbeeld tot een rechtszaak, is het verstandig om een advocaat met kennis van huurrecht in Kortrijk aan te spreken. Wij kunnen u helpen met bemiddelen en u informatie verschaffen over uw rechten. Uw advocaat met kennis van het huurrecht staat voor u klaar, in ons advocatenbureau. Wij beperken ons trouwens niet tot huurrecht. Onze advocaten hebben expertise in strafrecht. Daarnaast hebben we veel expertise in andere rechtsdomeinen. Zo verdedigen we als advocaat arbeidsongeschikten. En ook bij bijvoorbeeld verbeteringen aan een geboorteakte staan we er voor u!

Maak uw afspraak bij ons

Twijfelt u of u een advocaat kunt betalen? Dat begrijpen we. Daarom zijn we ook pro Deo beschikbaar. Bekijk dus eens of u aanspraak kunt doen op een pro-Deoadvocaat. Neem contact op met uw advocaat met veel kennis van het huurrecht en kom langs bij ons in Kortrijk voor een eerste gesprek. U kunt ons bereiken via info@advantius.be of op ons telefoonnummer: 056 336 335. We zijn er om al uw vragen te beantwoorden. Ons advocatenbureau biedt u dé advocaat die u nodig heeft met kennis van het huurrecht in Kortrijk.

Advantius

8500 Kortrijk

Beheerstraat 44

ADVANTIUS BV (Mr. Dimitri Vantomme): 


BTW: 0787.602.683

Rekening erelonen: BE74.3632.2300.9407

Derdengelden: BE41.6304.3033.5610

: