Uw advocaat in de politierechtbank van Kortrijk

✔ Bemiddeling en advies

✔ Bedreven in tal van domeinen

✔ Transparantie gaat voorop

Heeft u een advocaat nodig omdat u een dagvaarding ontving voor de politierechtbank van Kortrijk? Het is een verstandig idee om u bij te laten staan door een advocaat met kennis van de politierechtbank en de politierechters in Kortrijk. Bij Advantius Advocaten hebben we die kennis. We verdedigen u met kennis van zaken én open communicatie naar u toe.

Advantius team foto

Heeft u vragen over onze diensten?

Rechter bureau Advantius

Wij zijn uw advocaat tijdens uw zaak in de politierechtbank van Kortrijk

Wij zullen als uw advocaat uw rechten verdedigen in de politierechtbank van Kortrijk. We bespreken uitgebreid met u hoe we uw verdediging juist voeren. We bekijken of u voor een vrijspraak kunt gaan, of er verzachtende omstandigheden zijn en of er andere parameters zijn die kunnen meespelen, zodat u een zo laag mogelijke straf krijgt. Na dit gesprek zal onze advocaat voor u pleiten in de politierechtbank van Kortrijk. Bij Advantius Advocaten in Kortrijk bent u in goede handen. We hebben ook expertise in heel wat andere rechtsdomeinen. Zo bieden we bijstand bij huurgeschillen. Moet u naar de vrederechter voor een verzoeningszitting? Ook dan kunt u bij ons aankloppen.

Contacteer ons voor uw verdediging

Contacteer ons snel met de gegevens van uw dagvaarding, dan gaan we voor u aan de slag. Uw advocaat staat voor u klaar in de politierechtbank van Kortrijk. Daarnaast zijn er in ons bureau advocaten bekwaam in het socialezekerheidsrecht. Voor al uw vragen rond wetgeving of rechtsspraak kunt u terecht bij ons. Maak een afspraak via info@advantius.be of bel ons op het telefoonnummer 056 336 335.

Advantius

8500 Kortrijk

Beheerstraat 44

ADVANTIUS BV (Mr. Dimitri Vantomme): 


BTW: 0787.602.683

Rekening erelonen: BE74.3632.2300.9407

Derdengelden: BE41.6304.3033.5610

: