Een advocaat voor een verzoeningszitting bij de vrederechter

✔ Bemiddeling en advies

✔ Bedreven in tal van domeinen

✔ Transparantie gaat voorop

Zoekt u een advocaat die u kan bijstaan tijdens een verzoeningszitting bij de vrederechter? Dan zijn wij bij Advantius Advocaten in Kortrijk er voor u. Wij geven u goed onderbouwd advies en staan u bij tijdens uw zitting bij de vrederechter. We verdedigen uw rechten. Met onze transparante aanpak weet u altijd waar u staat. Als u een advocaat zoekt die u bijstaat tijdens uw verzoeningszitting bij de vrederechter, leest u verder!

Advantius team foto

Heeft u vragen over onze diensten?

Rechter bureau Advantius

Uw advocaat staat u bij tijdens een verzoeningszitting bij de vrederechter

Bij een verzoeningszitting is het belangrijk dat u uw standpunten duidelijk en onderbouwd uiteen kunt zetten. Hierbij helpen wij u. We zorgen er samen voor dat u, met realistische doelen, een akkoord in der minne kunt bereiken. We proberen steeds om een rechtszaak te vermijden, maar verdedigen uw rechten uiteraard voortdurend. Als advocaat stopt onze expertise niet bij u bijstaan bij een verzoeningszitting bij de vrederechter. We staan u ook bij als advocaat bij schuldvorderingen. Bij ons advocatenbureau in Kortrijk vindt u een echtscheidingsadvocaat terug. Bekijk hier onze tarieven.

Laat u bijstaan door onze advocaten

Maak uw afspraak bij ons als u een advocaat zoekt die uw rechten verdedigt tijdens een verzoeningszitting bij de vrederechter. Een afspraak maken, doet u door ons te contacteren via info@advantius.be. Bij de eerste afspraak luisteren we naar uw verhaal en bekijken we wat we voor u kunnen betekenen. Als advocaat in Kortrijk hebben we expertise binnen verschillende rechtsdomeinen, waaronder het strafrecht.

Advantius

8500 Kortrijk

Beheerstraat 44

ADVANTIUS BV (Mr. Dimitri Vantomme): 


BTW: 0787.602.683

Rekening erelonen: BE74.3632.2300.9407

Derdengelden: BE41.6304.3033.5610

: